V Torneig 3x3 famílies i entrenadors


El torneig més esperat de l'any ja és aquí. La 5ena edició l'estrenam amb el format 3x3 on 8 vuit equips i 32 jugadors lluitaran per guanyar aquest prestigios torneig. Vos recordam que l'objectiu es divertir-se, no discutir i sobretot intentar no fer-se mal.

Vos deixam els equips participants i el quadre dels horaris dels diferents partits.

Molta sort a tots i a divertir-se.

NORMES

- Els partits seran de 15’ o al primer equip que arribi a 21 punts. - A les 5 faltes d’equip es tirarà un tir lliure. - Sempre s’ha de sortir de la línea de 3 punts per començar un atac, si algú fa cistella sense haver sortit de la línea de 3 punts es comptabilitzarà la cistella per a l’altre equip. - Les lluites sempre seran per a l’equip defensor - Totes les faltes es treuran de banda - En cas d’empat a la finalització del temps reglamentari, els 3 jugadors que estan en pista tiraran un tir lliure i l’equip guanyador serà el que més tirs aconsegueixi. En cas de seguir l’empat aniran tirant 1 tir cada equip.


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo