Sopar cloenda temporada 2016/17


Amb el tradicional sopar de cloenda despedirem la temporada 400 persones, jugadors i familiars, al Campet de sa Cabaneta.

Una festa ambientada amb temàtica hawaiana i on molts dels assistents vengueren vestits per l'ocasió.Sopar, música a càrrec del grup Massa Rock, i el suc den Biel i la sorpresa musical de la nit amb el retorn del Fary... foren els ingredients per passar una vetlada ben animada.

Agrair a tots els que feren possible aquesta festa, dissenyadores, montadors, monitors i companys que ens ajudareu durant tot el dia i a totes les empreses que tenguereu el detall d'oferir-nos un regal pel sorteig. Es merca, ca na Pepa, Rullan y Navarro, Editorial Planeta.

Que passseu un bon estiu i ens tornam a veure dia 1 de setembre a l'acampada de l'alberg de la Victòria amb les piles ben carregades.

Pitjau aqui per veure les fotos


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo