Fotos presentació 2017/2018


Màgia, solidaritat, emoció, música, vídeos del president de la FEB, Jorge Garbajosa, del seleccionador espanyol Sergio scariolo i jugadors i jugadores de la selecció espanyola desitjant i animant a seguir jugant a bàsquet, i les autèntiques estrelles, els jugadors i jugadores del CB sa Cabaneta, tot plegat per una festa que va reunir a més de 400 persones.

La part emotiva anar a càrrec de l'ONG Ayuda al Chad, on el pediatre Jorge Muñoz, acompanyat per Jaume Anglada explicaren el projecte que no deixà indiferent a ningú. La cançó en directe de Jaume Anglada "cridaré el teu nom" i la signatura de llibres per part de Jorge Muñoz "el infierno más bonito que conozco" posaren el punt final a un horabaixa ben màgic. Agrair la presència del Batle de Marratxí, Joan Francesc Canyelles Garau, i a l'escola de ball Imaginariun per la seva col·laboració.

Gràcies a tots els que d'una manera o altra col·laborau perquè el CB Sa Cabaneta creixi any rere any.

Aquí podeu veure les fotos (enllaç)


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo