Arriba l'All✩Star a Sa Cabaneta!


El pavelló Costa i Llobera serà testimoni del partit de l'any que enfrontarà a l'equip de COACHES contra el PLAYERS team. L'equip COACHES està format per tots els entrenadors del club, mentre que qui formarà els PLAYERS team està encara per decidir. La selecció dels jugadors del PLAYERS team es farà amb una votació a la plana web del club, la qual ja està disponible des d'avui fins dia 20 de gener. Són seleccionables jugadors des de la categoria cadet fins a sénior. Els resultats no són públics, tot i això si algú no vol aparèixer que ens ho comuniqui. Els components del PLAYERS team seran publicats dia 21 de gener, i rebran una camiseta especial per jugar el partit. Hi haurà les 7 jugadores i els 7 jugadors més votats, això si, amb la condició que només hi pot haver 3 representants de cada equip entre aquests jugadors. Si per exemple, els 4 més votats de la categoria femenina són del júnior femení, només les tres primeres votades serien seleccionades.

Això no és tot, com a bon All✩Star també tendrem concurs d'habilitats i concurs de triples. El concurs d'habilitats es farà abans del partit. Hi participaran els minis del club (prèviament classificats). El concurs de triples es farà al descans del partit, hi participaran 6 jugadors/jugadores de cadet fins sénior (prèviament classificats). Encara ens falta el més important, i és que els beneficis que tenguem amb aquest esdeveniment aniran destinats a una ONG. A més, es podran fer donatius i comanar les camisetes All✩Star (les quals també tendran una part destinada a l'ONG). Pròximament publicarem la data de celebració de l'All✩Star, així com la ONG i moltes sorpreses més! El que si sabem és que dia 20 acaben les votacions i dia 21 a les 9:00 h coneixerem els jugadors de PLAYERS team, així que a votar!


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo