ALL✩STAR 2018: jugadors PLAYERS team, data, equipacions....


Després de rebre més de 260 vots, els jugadors que s'enfrontaran als entrenadors com a PLAYERS TEAM ja han estat seleccionats. L'equip tendrà com a capitana a la jugadora més votada: Anne Jaunarena, del júnior femení. Fent clic aqui podeu consultar la resta de l'equip PLAYERS TEAM.

Com vàreu poder veure al tràiler, la jornada de l'All✩Star serà diumenge dia 25 de març. Aquell dia, no només tendrem el partit, també gaudirem de diferents activitats per totes les categories:

Des dels més petits fins a minis faran un circuit d'habilitats. Els dos més ràpids de cada categoria participaran a la final per l'horabaixa. Des d'infantil fins a sénior, aquells que s'hagin classificat als entrenaments, es disputaran passar a la final dels triples al descans del partit de les estrelles.

A més d'això, tendrem el tir de la granota. Per saber de què es tracta haureu de passar dia 25 de matí pel pavelló Costa i Llobera...

Per acabar, vos deixam el disseny de les equipacions dels dos equips, els PLAYERS i COACHES TEAM! (aquestes camisetes estaran disponibles per reservar el mateix dia del partit):


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo