Horaris ALL✩STAR 2018!


Com sabeu dia 25 de març celebram l'ALL✩STAR a Sa Cabaneta, i ja tenim els horaris!

El dematí farem les classificacions del concurs d'habilitats i dels triples. Els familiars també tendreu l'oportunitat de demostrar el vostre domini de balón! Tots aquells que vulguin podran participar a les habilitats. Els participants al concurs de triples ja s'han decidit a l'entrenament.

Durant tot el dia hi haurà una ruleta on podreu guanyar diferents premis: merchandising del club, entrades al tir de la granota... Una tirada a la ruleta costarà 1€. Una persona aconseguirà a la ruleta el tir de la granota d'or, que li donarà l'oportunitat de fer el tir al descans del partit de les estrelles (davant tot el públic).

El tir de la granota posarà a prova la vostra capacitat d'anotació amb pressió. Tendreu 35 segons per ficar una canasta de tir lliure, un triple i una de mig camp. Si ho aconseguiu gonyareu un viatge a Menorca per a dues persones! Per participar podreu comprar un ticket per 1€ o si jugau a la ruleta i vos toca l'opció.

Una vegada acabada la jornada matinera, encara queda el partidàs entre COACHES i PLAYERS. Al descans del partit es faran les finals d'habilitats i triples.

A més, hi haurà una tenda on podreu comanar les camisetes de l'AllStar i comprar diferents objectes per animar al partit.

Vos esperam a tots!!


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo