PREINSCRIPCIONS TEMPORADA 2018/19


Les preinscripcions per a la propera temporada es realitzaran els dies 4-5-6 i 7 de juny des de les 18'30h fins a les 19'30h l'IES Sant Marçal. Es farà un pagament de 50€ per jugador/a. Recordau que a l'assemblea general 2016/2017 es va aprovar el procediment per confeccionar els equips en cas que hi hagi més jugadors que places a l'equip.

PROCEDIMENT PER FORMAR PART DE L'EQUIP:

  1. Preinscripció en les dates previstes.

  2. En el cas que tothom hagi pagat la preinscripció i el nombre de jugadors sigui superior a les places, es mirarà l'assistència als entrenaments durant la temporada anterior i tendrà preferència el jugador que més assistències hagi tengut la temporada 2017/18.

  3. Si encara continua una igualtat, per decidir la plaça es tendrà en compte l'antiguitat del jugador dins del club.

  4. Un jugador de nova incorporació només podrà fer-ho si hi ha places a l'equip, mai podrà llevar la plaça a un jugador del club.

IMPORTANT No fer efectiva la preinscripció de la temporada implica la renúncia de la plaça del jugador/a, i només podrà incorporar-se a l'equip en el cas que hi hagi places.


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo