VIATGE CIUTADELLA DEL 8 AL 10 DE JUNY 2018


DIVENDRES DIA 8 DE JUNY - Trobada a les 15h a la terminal del port d'Alcúdia. - Sortida a les 16h direcció Ciutadella amb Balearia i arribada damunt les 17'45h. - Trasllat amb autocar fins al pavelló de Calós pels jugadors premini, iniciació, escoleta. - Els equips mini masculí i cadet femení els vendran a recollir les famílies. - Partits a partir de les 19h segons planificació. - A les 20'30h trasllat amb autocar del pavelló fins a l'alberg sa Vinyeta. - Els equips mini masculí i cadet femení en acabar els partits aniran a sopar a casa de les famílies. - Sopar i vetlada a l'alberg pels grups premini, iniciació i escoleta. DISSABTE 9 DE JUNY - Partits a partir de les 10h segons planificació. - L'equip mini anirà a passar el dia a un parc aquàtic i en acabar el partit de l'horabaixa soparan al pavelló. - Els preminis, iniciació i escoleta anirem a passejar l'horabaixa per Ciutadella, prendrem un gelat (les convidarem noltros) i a la nit farem vetlada a l'alberg. - De l'equip cadet femení només ens han dit que aniran de" tresques". DIUMENGE 10 DE JUNY - Partits a partir de les 9:30h segons planificació. - Premini, iniciació i escoleta passarem el matí per la platja fent jocs i activitats. - L'equip Cadet i mini dinaran tots junts al pavelló i després les baixaran al port de Ciutadella. - A les 15'30h l'autocar ens recollirà per dur-nos al port de ciutadella. - A les 17h sortida del vaixell i arribada damunt les 18'45h al port d'Alcúdia. MATERIAL QUE HAN DE DUR - DNI original - Sac de dormir o llençol per tapar-se - Estris d'higiene personal - Tovallola de dutxa i platja - Banyadors, crema solar, xancles - Roba esportiva i còmoda (que dugui el nom per evitar pèrdues) - Equipació de joc

HORARIS PARTITS

*L’equip iniciació encara que surtin A-B les farem jugar tots el primer dia i el segon dia les repartirem en 2 grups.

*L’equip Premini tendrá 2 equips.

Premini Masc:

Toni Lisani; Victor Rodríguez; Tomás Gual; Alex Narro; Pep Cañellas; Hugo Maldonado; Lluc Caldentey; Toni bibiloni; Lluc Puig; LLuis Camps.

Premini Mixt:

Alejandro Aparicio; Guillem Mora; Enric Ruiz; Bruno Camps; Margarita Camps; Llucia Salva; Esther Font; Paula de Miguel; Joan Ramis; Jaume Vadell.


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo