Xerrada Ángel González


Uns dels objectius d’aquesta temporada és la formació dels nostres entrenadors i per això durant tota la temporada tenim previst fer diferents clínics formatius però també volem que les famílies puguin participar de conferències de diferents professionals que de ben segur ens ajudaran a crèixer a tots.

La primera ponència per a famílies anirà a càrrec d’Àngel González Jareño autor del llibre “Baloncesto para educar” i que ens explicarà el seu punt de vista del bàsquet de formació i el paper fonamental de tots els qui forman part d’aquest procés (directius, entrenadors, jugadors i familiars).

Àngel González va entrenar durant 18 anys al Reial Madrid passant per la formació de la cantera i posteriorment va assolir la direcció del primer equip . Durant la seva etapa va guanyar 1 lliga ACB, 1 lliga d’Europa, 2 copes d’europa i 1 all star game entre altres.

Vos animam a participar d’aquesta xerrada-col.loqui, on podeu venir amb els vostres fills/es ja que serà ben interessant per ambdues parts.

La xerrada es gratuïta per a tothom però per temes d’organització necessitam que vos apunteu al formulari posant el nombre de persones que vendreu.

Dia: 15 setembre Hora: 11h30

Xerrada “Baloncesto para educar”

Ponent: Àngel González Jareño

LLoc: Sala Multius col.legi Costa i Llobera


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

La Junta Directiva del Cb sa Cabaneta convoca Assemblea General Ordinària el dilluns dia 20 de juny a les 18:30h al pavelló Costa i Llobera de Pòrtol. Ordre del dia: 1. Lectura y aprovació, si escau,

Les preinscripcions per a la propera temporada es realitzaran la setmana del 22 al 27 de maig de forma presencial o via online a través d'un formulari que trobareu al final de la notícia. Es farà un p