DIADA FAMILIAR A LA FINCA DE SON REAL (CAN PICAFORT)


Dia 12 d’octubre vos convidam a participar en família de la sortida que farem a la finca de son Real a Can Picafort .Una excursió ideal per a tota la familia i per a totes les condicions físiques, no tendreu excusa per passar un dia d’esbarjo tots plegats.

OPCIÓ 1

Parking Son Bauló (Can Picafort)-Necròpolis de son Real-Finca son Real-Platja de son Real-parking Son Bauló

Sortida: 10’45h al parking de son Bauló

Dificultat: baixa , apta per a totes les edats

Temps total: 2h15’

Sortirem del parking de son Bauló i amb uns 20 minuts arribarem a la necròpolis de son Real on podrem fer fotos de les restes que és conserven i podrem observar el cap pinar, cap de Ferrutx i l’illa des Porros.

Després ens dirigirem a les cases de son Real i amb uns 40’ ja hi serem. Allà, els que vulguin podran seguir fent alguns dels itineraris proposats, visitar el museu, el centre d’interpretació, o gaudir de la natura mentres els nins juguen i corren.

Cap allà a les 13’30h dinarem tots a la finca de son Real i devers les 15’30 tornarem al punt de sortida passant per la platja de son Real, i si fa bo, els qui vulguin podran fer un bany, donant per acabada l’excursió més o manco a les 17h.

OPCIÓ 2

FINCA SON REAL

Els qui no vulguin fer l’excursió tenen l’opció d’anar directament a la finca de son Real i més o manco a les 12h els que fan l’excursió ja serán per la finca i ens podrem trobar tots i passar el dia plegats.

Animau-vos i participau d’una o altra manera d’aquesta trobada familiar que de ben segur ens farà passar un festiu diferent i en bona companyia, i els vostres fills/es en gaudiran i molt.

Per a més informació sobre la finca pública i activitats podeu visitar la web https://ca.balearsnatura.com/parque_natural/finca-publica-de-son-real/


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo