El circ del Bàsquet Sa Cabaneta


La instal·lació del Costa i Llobera va deixar de ser per unes hores un pavelló esportiu per convertir-se amb un gran circ on més de 500 persones es reuniren per gaudir de l’espectacle de la presentació de la temporada 2018/19. Jugadors esperant el seu moment per sentir-se els més importants per uns instants, famílies esperant amb il·lusió la sortida del seu fill/a, artistes convidats encalentint per oferir un gran espectacle a tots els assistents i un recinte decorat per l’ocasió foren el resultat de 2 hores intenses i emotives. Vam donar a conèixer la gran tasca que realitza Sonrisa Médica a través de la seva Gerent Marta Barrio i poguerem disfrutar dels seus pallassos, Sa supervisora Botiquina i en Pildorín Anestesio, que a part d’estar com a regadores i fer-nos riure, foren uns presentadors de luxe per la festa. Gràcies per la vostra predisposició i per a tot el que feis per treure un somriure als petits i no tan petits dels hospitals. La presentació de na Cata Coll (Campiona del món sub-17, d’Europa sub -17 i subcampiona del món sub-20) va ser el moment més emotiu de l’horabaixa, on tot el pavelló dret li va transmetre un gran aplaudiment pels èxits aconseguits. Moltes gràcies als artistes que participareu de l’espectacle, Small Jazz Band, Circo Stromboli i Joan Servera que ens féreu gaudir amb les vostres actuacions.

Agrair la presència del Batle, Joan Francesc Canyelles, el regidor d’esports Josep Ramis, i la regidora d'Educació i serveis socials Aina Amengual, per donar-nos suport un any més. Gràcies a totes les famílies per confiar-nos els vostres fills, per creure en la nostra feina, i la nostra manera d’entendre l’esport des d’un vessant més social i inclusiva. I a tots els que d’una manera o altra feis possible aquests esdeveniments dedicant hores i més hores, gràcies, gràcies i més gràcies.

Fotos de l'esdeveniment: enllaç


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo