Preparau-vos, arriba l'All✩Star 2019 a Sa Cabaneta!


Després d'una primera edició amb record d'assistència i una autèntica pallissa per part de l'equip de COACHES als seus jugadors, aquests no han fet més que demanar una revenja. És cert que els COACHES han tengut baixes molt sensibles enguany, però els nous fixatges compensen la qualitat que havien perdut.

Per aquesta segona edició introduïm el període de l'All✩Star Mini, en el qual jugadors i jugadores de Mini i Premini competiran o bé amb els COACHES o bé amb els PLAYERS.

Com vàrem fer l'any passat, la selecció de l'equip PLAYERS i dels jugadors Mini/Premini es farà mitjançant una votació a la plana web del club. Els dos jugadors més votats de cada equip (mini/premini) participaran en el partit de les estrelles. D'infantil a sénior participaran els dos més votats en totes les categories i el més votat de cada equip (sense contar els dos anteriors). Com a màxim hi podrà haver 2 jugadors d'un mateix equip. Des d'ara mateix es pot votar fins divendres 1 de febrer a les 23:59h. Dia 3 de febrer comunicarem quins han estat els seleccionats per poder jugar en el partit de l'any. Aquells que participin rebran una camiseta especial per jugar el partit!

Fins ara només hem parlat del partit, però sabeu que no tot és això. Tendrem activitats pels més petits, així com diferents competicions per a tothom. Pròximament sabreu la data i totes les activitats/sorpreses que tenim preparades pel gran dia. De moment a votar!!!!

Enllaç per votar

Enllaç equip entrenadors


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo