All✩Star 2019: ja tenim la data confirmada i als seleccionats


Fa uns dies vàrem publicar el vídeo on es donaven a conèixer els seleccionats pel partit de les estrelles d'aquest any. Participaran tant els petits com els grans! També vàrem desvelar quin dia celebrarem el partit. Si t'ho has perdut, aquí pots veure el vídeo:

Si ja vàreu venir l'any passat, sabreu que no tot és el partit. Durant tot el dia tendrem activitats al pavelló per a tothom, familiars inclosos. Enguany tornarem a tenir un circuit d'habilitats renovat. El concurs de triples serà per equips de 5 persones! Cada un tendrá la responsabilitat de tirar des d'una de les posicions. A més a més, un dels participants tendrà encara més pressió, ja que el seu carro valdrà doble! Per participar és necessari que faceu la inscripció al següent enllaç: inscripció. Si no arribau a ser 5, no vos preocupeu, vos apuntau a l'enllaç i nosaltres vos cercam un equip.

També hem canviat el disseny de les camisetes de joc totalment. Segur que vos recorden a alguna cosa, o no? Qui vulgui una d'aquestes equipacions la podrà comanar només el dia del partit:

Aquestes són algunes de les novetats d'enguany, seguiu pendents a la web per descobrir coses noves en relació a l'All✩Star 2019!


0 comentarios