Trekking per la Serra de Llevant (22 i 23 de juny)


Vos presentam una nova activitat per finalitzar la temporada dirigida a tots aquells entusiastes de la muntanya i del trekking.

Després de l’èxit de participació de l’anterior travessa pel GR221 i de la demanda de molts de vosaltres d’una nova edició vos proposam una ruta que ens durà des de Cala Agulla fins el Port d’Alcúdia passant per bona part del recorregut pel GR222.

La sortida serà damunt les 17h de dia 22 de juny i durant tota la nit caminarem i podrem gaudir de racons idílics de la nostra serra de Llevant, desconeguda per molts i que té uns grans atractius, les cales verges, el silenci de la muntanya, la panoràmica de la bahia d’Alcúdia i Pollença i perque no de la pluja d’estels mentre ens dirigim a l’ermita de Betlem.

CALA AGULLA- PORT D’ALCÚDIA (54KM)

La travessa es farà de manera continuada, fent aturades i amb una previsió de 14h de marxa real, amb una mitja de 4km/h, amb un desnivell acumulat de 1901m (952m de desnivell positiu i 949m de desnivell negatiu). La previsió total de la travessa la podem estimar damunt unes 18h amb una previsió d’arribada al Port d’Alcúdia damunt les 11h del diumenge dia 23. Disposarem d’un vehicle que ens farà d’avituallament i de primers auxilis en cas necessari.

El recorregut serà el següent: Cala Agulla- Cala Mesquida-Cala Torta- Cala Estreta- S'Arenalet d’Albarca-S'Esquena LlargaS'Alqueria Vella d'Avall- Ermita de Betlem- Betlem-Caloscans- Colònia de Sant Pere-Son Serra de Marina- Can Picafort –Platja de Muro i Port Alcúdia.

Diumenge dia 23 aprofitarem per fer l’acomiadament de la temporada amb una diada familiar i juntar-nos totes les famílies que ho desitjin per passar el dia a la platja. Els que vos animeu a participar anau entrenant i als altres reservau la data per acomiadar la temporada a la platja tots plegats.

La participació està limitada a jugadors majors d'edat i familiars. Si algun jugador menor d'edat hi vol participar, haurà de venir acompanyat d'un adult que s'en faci responsable. En breu vos convocarem a una reunió per a tots aquells que volgueu participar de la travessa i vos donarem tots els detalls. Per anar tenguent una previsió de participació vos agrairiem que en anasiu diguent els que estarieu interessats en participar de la travessa.


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo