Horaris i activitats All✩Star 2019!


Ja només queden 10 dies per la gran cita de l'any. En aquesta segona edició trobam novetats en els concursos com al partit. Durant tot el dia hi haurà activitats al pavelló, aquí teniu l'horari detallat: 

El dia començarà amb un circuit d'habilitats totalment renovat! Pensat per posar en dificultats tant als nins com als pares. Tendreu tots l'oportunitat de demostrar la vostra destresa amb la pilota. 

Més tard tendrem el K.O. de la granota. Com el seu nom indica no es tractarà d'un K.O normal i corrent, hi haurà gent amb dobles vides, etc... Tothom pot participar al K.O.! 

Seguidament tendrem el concurs de triples per equips de 5 persones. Adaptarem la distància i alçada de la cistella en funció dels participants. Recordau que per participar vos heu d'apuntar a l'enllaç següent: inscripció. No importa tenir un equip complet, nosaltres et podem cercar un equip. Pensau que els tirs d'un dels 5 membres valdran per doble, sense pressió!

Després dels triples tenim una de les grans novetats de la segona edició, el concurs de mates. Es pot presentar tot aquell que arribi a fer mate a la cistella en alçada de mini. Cada un dels participants serà puntuat de l'1 al 10 per un jurat format per quatre persones. Serà alguna persona capaç d'aconseguir els 40 punts i el mate perfecte? El guanyador guanyarà una camiseta que l'acreditarà com al millor matador del club! 

Una vegada acabem el concurs de mates hi haurà un petit 'break' per dinar. Cadascú ha de dur el seu menjar, així com les taules i cadires que pugui necessitar. Durant aquest temps tothom està convidat a passar pel pinta cares de Vincles!

 VS

Després d'haver agafat forces, encara queda el plat principal, el gran partit de les estrelles. La presentació dels equips tindrà lloc a les 17h i seguidament ja començarà el partit. No oblideu que enguany tenim la participació dels més petits!!! Al descans farem les finals de mates i de triples. 

Agraïm a Vincles i a Reclam 2012 la seva col·laboració. Vos esperam a tots!


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

La Junta Directiva del Cb sa Cabaneta convoca Assemblea General Ordinària el dilluns dia 20 de juny a les 18:30h al pavelló Costa i Llobera de Pòrtol. Ordre del dia: 1. Lectura y aprovació, si escau,

Les preinscripcions per a la propera temporada es realitzaran la setmana del 22 al 27 de maig de forma presencial o via online a través d'un formulari que trobareu al final de la notícia. Es farà un p