Campus lúdic-esportiu Vincles


Com cada any durant el mes de juliol col·laboram amb l'escola d'estiu organitzada per VINCLES a l'IES Sant Marçal. Alguns dels nostres monitors que tenen el títol de temps lliure hi formen part.

Un campus lúdic esportiu on alternam esport i lleure. I com no, la gran nit màgica que tots esperen amb molta il.lusió. Les edats per poder participar van des de 3 anys fins 12 anys. (Nascuts entre els anys 2007 fins el 2015).

Diversió, esport, amistat i la seguretat de deixar els vostres fills/es amb un grup de professionals amb més de 25 anys d'experiència fent lleure, son garantia per un mes de juliol que de ben segur serà inolvidable.

Places Limitades. Podeu trobar més informació i la fulla d'inscripció aqui: documentació


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

La Junta Directiva del Cb sa Cabaneta convoca Assemblea General Ordinària el dilluns dia 20 de juny a les 18:30h al pavelló Costa i Llobera de Pòrtol. Ordre del dia: 1. Lectura y aprovació, si escau,

Les preinscripcions per a la propera temporada es realitzaran la setmana del 22 al 27 de maig de forma presencial o via online a través d'un formulari que trobareu al final de la notícia. Es farà un p