Equipacions i socis 2019/2020


Preus:

SOCIS TEMPORADA 2019/20

Fer-se soci del club és una forma d’ajudar al club a recaptar uns ingressos extres i al mateix temps vos permetrà gaudir d’uns preus especials en totes les activitats del club així com en la compra de les equipacions.

Ser soci també permet assistir tenint veu i vot a les assemblees del club, així com participar dels processos electorals del mateix. Els preu serà de 20€ anuals si voleu gaudir tota la família dels diferents avantatges o bé de 10€ anuals si només es vol fer un carnet individual pel jugador.

El pagament es podrà fer el mateix dia de les preinscripcions, així podreu tenir els descomptes a les equipacions per a la nova temporada, o bé mitjançant transferència bancària indicant en el concepte “soci familiar o individual + el nom del jugador”.

COMPTE DEL CLUB: ES25- 2038- 3417- 6960- 0008- 9302


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

La Junta Directiva del Cb sa Cabaneta convoca Assemblea General Ordinària el dilluns dia 20 de juny a les 18:30h al pavelló Costa i Llobera de Pòrtol. Ordre del dia: 1. Lectura y aprovació, si escau,

Les preinscripcions per a la propera temporada es realitzaran la setmana del 22 al 27 de maig de forma presencial o via online a través d'un formulari que trobareu al final de la notícia. Es farà un p