Preinscripcions temporada 2019/2020


Les preinscripcions per a la propera temporada es realitzaran els dies 4-5-6 de juny des de les 18’00h fins a les 20’30h al IES Sant Marçal. Es farà un pagament de 50€ per jugador/a.

Recordau que a l’assemblea general 2016/2017 es va aprovar el procediment per confeccionar els equips en cas de que hi hagi més jugadors que places a l’equip.

PROCEDIMENT PER FORMAR PART DE L’EQUIP

1. Preinscripció en les dates previstes.

2. En el cas que tothom hagi pagat la preinscripció i el nombre de jugadors sigui superior a les places, es mirarà l’assistència als entrenaments durant la temporada anterior i tendrà preferència el jugador que més assistències hagi tengut la temporada 2018/19.

3. Si encara continua una igualtat, per decidir la plaça es tendrà en compte l’antiguitat del jugador dins del club.

4. Un jugador de nova incorporació només podrà fer-ho si hi ha places a l’equip, mai podrà llevar la plaça a un jugador del club.

IMPORTANT

No fer efectiva la preinscripció de la temporada implica la renúncia de la plaça del jugador/a, i només podrà incorporar-se a l’equip en el cas que hi hagi places.

PER PODER FER LA PRE/INSCRIPCIÓ ÉS NECESSARI ESTAR AL CORRENT DELS PAGAMENTS DE LA TEMPORADA ANTERIOR


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

La Junta Directiva del Cb sa Cabaneta convoca Assemblea General Ordinària el dilluns dia 20 de juny a les 18:30h al pavelló Costa i Llobera de Pòrtol. Ordre del dia: 1. Lectura y aprovació, si escau,

Les preinscripcions per a la propera temporada es realitzaran la setmana del 22 al 27 de maig de forma presencial o via online a través d'un formulari que trobareu al final de la notícia. Es farà un p