Setmanes tècniques Juliol


Durant els mes de juliol, cada dimarts i dijous al pavelló Costa i Llobera tendrem entrenaments de tècnica individual. Les sessions estaran distribuides en dos torns.

- El primer será de 18:30 a 19:45 (nascuts del 2008 al 2011)

- El segon será de 19:45 a 21:00 (nascuts del 2002 al 2007)

Cada setmana tendrem un entrenador/a diferent que farà les sessions i ens permetrà apendre i veure diferentes formes de treballar. Els entrenadors participants tenen un llarg recorregut i experiència dins el món del bàsquet:

- 2 i 4 de juliol: José Luis Alberola. Director Centre Tecnificació Illes BalearsSeleccionar femení espanyol en diferents categories.

- 9 i 11 de juliol: Jordi Capó. Director esportiu de la Federació de les Illes Balears.

- 16 i18 de juliol: Joan Mercant. Entrenador superior i entrenador del Centre de Tecnificació de les Illes Balears.

- 23 i 25 de juliol: Israel Pampin. Coordinador esportiu a San Cayetano i membre del cos tècnic de la selecció cadet masculina.

- 30 de juliol i 1 d'agost: Eloy Doce. Entrenador de Lliga Femenina 1 i 2 i FEB (Leb Oro-Plata).

Per poder oferir una qualitat hi haurà un límit a cada torn únicament de 12 places. La reserva i adjudicació de plaça es farà durant els dies 4-5-6 de juny per ordre d’inscripció i fins esgotar-se les places.

Tendran prioritat de plaça els jugadors que hagin formalitzat la reserva per la temporada 2019/20. El preu per les 5 setmanes serà de 45€.


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

La Junta Directiva del Cb sa Cabaneta convoca Assemblea General Ordinària el dilluns dia 20 de juny a les 18:30h al pavelló Costa i Llobera de Pòrtol. Ordre del dia: 1. Lectura y aprovació, si escau,

Les preinscripcions per a la propera temporada es realitzaran la setmana del 22 al 27 de maig de forma presencial o via online a través d'un formulari que trobareu al final de la notícia. Es farà un p