SOPAR CLOENDA TEMPORADA 2018/19


Arribam al final d'una nova temporada, i ho farem amb el tradicional sopar de comiat. Serà dia 15 de juny a les 20:45 al campet de Sa Cabaneta. Per donar-li un caire més festiu, el sopar estarà ambientat amb el circ, així que tothom ha d'anar vestit per a l'ocasió i si preparau una actuació amb amics o família molt millor.

El sopar serà tipus buffet a càrrec de l’empresa Palma Pollo amb una gran varietat de plats sense oblidar el tradicional suc d’en Biel que de ben segur farà ballar a més d'un.

VENDA TICKETS

21-22-23 de Maig a l’IES Sant Marçal des de les 18:30h fins a les 20:30h.


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Assemblea general ordinària 2021

La Junta Directiva del Cb sa Cabaneta convoca Assemblea General Ordinària el proper dimarts dia 13 de juliol a les 18:30h al pavelló Costa i Llobera de Pòrtol. Ordre del día: 1. Lectura y aprovació, s