Documentació acampada Ca'n Fret


Un any més donarem inici a la temporada amb una sortida d'un cap de setmana. Aquest any hem triat Portocolom com a destinació. Disfrutarem d'uns dies d'activitats, platja, nous companys i molta diversió...

Sortida: Dia 6 de setembre a les 15:30 a la part de darrera del Ies Sant Marçal. Arribada: Dia 8 de setembre a les 18:00 a la part de darrera del Ies Sant Marçal.

DOCUMENTACIÓ OBLIGATÒRIA - Fotocòpia de la tarja sanitària o assegurança privada. - Fulla d’autorització de sortida cumplimentada: descarregar

- Fulla d’autorització d'administració de medicaments: descarregar

MATERIAL NECESSARI

- Sac de dormir - Llençol per posar damunt el matalàs - Repelent de mosquits - Llanterna - Plat pla, bol per sopa, cuberts i 2 tassons - Cantimplora. - Crema solar. - Sabates deportives i de platja - Camiseta blanca per fer un taller de pinta camisetes - Estris de neteja personal - Tovallola per platja i dutxa


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

La Junta Directiva del Cb sa Cabaneta convoca Assemblea General Ordinària el dilluns dia 20 de juny a les 18:30h al pavelló Costa i Llobera de Pòrtol. Ordre del dia: 1. Lectura y aprovació, si escau,

Les preinscripcions per a la propera temporada es realitzaran la setmana del 22 al 27 de maig de forma presencial o via online a través d'un formulari que trobareu al final de la notícia. Es farà un p