Fotos acampada Ca'n Fret


Hem gaudit d'un cap de setmana increïble per començar la temporada amb il·lusió i alegria. Nous companys, nous monitors, nous reptes esportius i de lleure ens esperen els pròxims mesos per seguir creixent dins el nostre projecte lúdic-esportiu. Agrair a l'empresa "VINCLES Espai Familiar" pel seu suport i organització a les activitats de lleure.

I especialment als monitors que transmeten la motivació constant als jugad@rs gràcies al seu entusiasme, dedicació, esforç i compromís... Això només ha començat, esperam que gaudiu tota la temporada com ho heu fet aquests dies.

Enllaç fotos: veure


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Assemblea general ordinària 2021

La Junta Directiva del Cb sa Cabaneta convoca Assemblea General Ordinària el proper dimarts dia 13 de juliol a les 18:30h al pavelló Costa i Llobera de Pòrtol. Ordre del día: 1. Lectura y aprovació, s