Comiat junta directiva (2006-2021)

A partir de dimarts dia 13 de juliol i al presentar-se només 1 candidatura, l’actual junta directiva deixarà el seu càrrec després de 15 anys i donarà pas a una nova Junta directiva encapçalada per Pep Costa i tot un grup de joves que agafaran el timó d’aquesta nova etapa.


A través d’aquest escrit ens volem acomiadar de totes les famílies, esportistes, clubs, empreses i entitats donant les gràcies per la confiança, col.laboració i predisposició que sempre heu demostrat.


Carta


Benvolgudes famílies,


Un cop finalitzada la 15ena temporada ha arribat l’hora de fer una passa enrere i donar pas a les noves generacions que de ben segur entraran amb molta força i il·lusió per seguir fent gran el nom d’aquest club que representa uns valors que ens fan i ens faran seguir sentir-nos orgullosos.


Aquella primera temporada ja queda enrere quan començàrem amb un quinzena d’esportistes que tenien entre 4 i 6 anys.No sabíem massa bé quin seria el futur ni l’acollida que tendria el projecte però, amb el pas dels anys, s’ha aconseguit donar una estabilitat i, sobre tot, un lloc on les famílies han pogut trobar un espai on conviure amb l’esport i l’activitat social.


Orgullosos de que un club com el nostre, d’un nucli petit, hagi arribat a tenir 20 equips i 250 jugadors.


Agraïts del suport de totes les famílies confiant-nos els vostres fills i filles i que ens ha permès realitzar moltíssimes activitats que de ben segur no oblidaran ni ells ni noltros.


Ens quedaran molts de records: Aquell primer viatge a Eivissa, el multitudinari viatge a Comarruga, els viatges fora d’Espanya per jugar amb equips d’arreu del món a Berlin, el viatge a Cangas del Narcea on per molts fou la primera experiència de nedar dins un riu o aquells intercanvis amb altres clubs tant per les nostres illes com per la península amb els quals molts encara conserven amistat.


Ens quedaran aquells ulls emocionats, alegres i de satisfacció dels que per primera vegada experimentaven una acampada sense la seva família, aquells nins de 3 anys que les seves famílies ens deixaven amb el cor a la boca… SIMPLEMENT INCREÍBLE.


No oblidarem els nervis dels jugadors el dia de les presentacions, aquella sensació de sentir-se estrelles per uns segons davant els focus, ni les cares emocionades de les seves famílies al veure els seus fills i filles sortint d’entre el fum.


Ens quedarà el record i la rialla a la cara de com el xarop den Biel feia ballar a gent que mai balla, feia cantar a gent que mai canta.Un xarop imprescindible a tots els sopars de fi de temporada.


Avui miram enrere i ens sentim feliços d’haver aportat el nostre granet d’arena a les experiències que han i hem pogut viure dins l’àmbit esportiu i social.


Segurament haurem fallat o no haurem complit amb les expectatives d’algunes famílies i els demanam disculpes. La nostra intenció sempre ha estat mirar pel bé de tots.


Agrair a totes aquelles persones que, malgrat no estar dins la junta directiva, sempre ens han ajudat i sempre les hem tengut a prop.


Agrair a totes les empreses que ens han recolzat i que gràcies a la seva aportació econòmica hem fet realitat molts de projectes, hem pogut mantenir les mateixes quotes des de l’any 2014, hem pogut realitzar activitats amb costos reduïts i han servit per poder subvencionar a famílies perquè els seus fills no es quedasin sense poder fer esport.


Agrair a l’àrea d’esports de l’ajuntament de Marratxí i els seus responsables que durant aquestes quatre legislatures, malgrat sempre hem tengut estires i arronses, han intentat complir amb les demandes que les fèiem i avui podem dir que tenim un pavelló reformat i amb unes bones condicions per a la pràctica de l’esport.


Agrair a tots els entrenadors i delegats que han passat pel club per la gran tasca que han dut a terme, pel seu compromís i la seva predisposició.Sense voltros res hagués estat possible.


I per acabar, una menció especial a tots els qui hem format part durant aquets anys de la junta directiva, a les nostres famílies per la seva paciència, col·laboració i recolzament malgrat moltes vegades hem prioritzat el bàsquet a la pròpia família.Tots aquests anys no haguessin estat possibles sense el somni i la il·lusió d’uns “locos” que sempre hem estat maquinant activitats i, a veure qui la deia més grossa, intentant dinamitzar a jugadors i famílies.


Perquè hem disfrutat com a nins petits organitzant activitats, malgrat moltes nits les hem passades sense dormir per poder tenir-les a punt. No oblidarem el trui ni la tensió de les festes de presentació,el sopars de fi de temporada, acampades, viatges, i tantes i tantes activitats que sempre quedaran dins el nostre record.


Ara comença una nova etapa per aquest gran club amb una nova junta directiva a la que destijam molta sort i molts d’encerts.


Gràcies de tot cor a tots per fer possible el somni del CB Sa Cabaneta.


La Junta directiva


Juliol 2021

0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

La Junta Directiva del Cb sa Cabaneta convoca Assemblea General Ordinària el dilluns dia 20 de juny a les 18:30h al pavelló Costa i Llobera de Pòrtol. Ordre del dia: 1. Lectura y aprovació, si escau,

Les preinscripcions per a la propera temporada es realitzaran la setmana del 22 al 27 de maig de forma presencial o via online a través d'un formulari que trobareu al final de la notícia. Es farà un p