Club Calimera Talaial Cala d'Or (18 al 20 de juny)

La situació actual que estam visquent no ens ha permés dur a terme les activitats previstes per aquests 15 anys des de que iniciarem el projecte del Club bàsquet sa Cabaneta, unes activitats que teniem programades amb molta il.lusió.


Un dels eixos principals del club han estat les activitats amb família i per això volem oferir un final de temporada on poguem gaudir d’un cap de setmana de diversió i d’activitats i per fer-ho possible el club subvencionarà amb una partida econòmica important a tots els jugadors per tal de minimitzar els costos familiars i que puguin participar el màxim nombre de famílies.Durant el cap de setmana tendrem activitats esportives organitzades per CUC FITNESS STUDIO.CONDICIONS


*Per tenir accés al descompte per a jugadors, s’haurà d’estar al corrent del pagament de la totalitat de la quota de la temporada així com del pagament de la roba.


*Els menors d’edat hauran de venir acompanyats d’adults, en el cas que algun menor no pugui venir acompanyat de la seva família, aquesta podrà delegar amb una altra família la responsabilitat del seu fill.


*Activitat oberta només a jugadors, germans i pares-mares del club.


*El club no es fa responsable de cap jugador.


*El preu sempre serà en base a 2 adults per habitació.


*Si per causes de restriccions sanitàries no es pogués fer l’activitat, es retornarà el 100% de l’import.


*En el cas d’anul.lació de la reserva per part de la família, es tendrá en compte la política de cancel.lació de reserves de l’establiment.


*Habitacions ocupades per un màxim de 4 persones.


*Entrada dia 18 de juny a partir de les 16h i sortida diumenge dia 20 de juny horabaixa amb règim de tot inclòs.


*La tasa turística no està inclosa en el preu i s’haurà de pagar a l’establiment
RESERVES


Data màxima per fer la reserva divendres 23/4/2021, totes les reserves posteriors a aquesta data quedaran pendents de confirmació.


El nombre d’apartaments estan limitats, per tant es seguirà rigurós ordre de pagament per confirmar les places.

- Un cop fet el pagament de la reserva enviar missatge be per whatsapp al telèfon del club 607757638 o per correu electrònic a basquetsacabaneta@gmail.com amb les seguents dades:


Nom i llinatges de cada participant, número dni , data naixement

En el concepte de la transferència heu de posar nom del jugador + nº places totals.

Nº compte ES25-2038-3417-6960-0008-9302


Reserva: 50% del import total i la resta s’haurà de pagar abans de dia 5 de juny.

0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

La Junta Directiva del Cb sa Cabaneta convoca Assemblea General Ordinària el dilluns dia 20 de juny a les 18:30h al pavelló Costa i Llobera de Pòrtol. Ordre del dia: 1. Lectura y aprovació, si escau,

Les preinscripcions per a la propera temporada es realitzaran la setmana del 22 al 27 de maig de forma presencial o via online a través d'un formulari que trobareu al final de la notícia. Es farà un p