Equipacions i socis 2020/2021

Aquesta temporada serà una mica especial, on la junta directiva haurà d’assumir un pressupost molt arriscat sense pujar les quotes dels jugadors (fa 6 anys que mantenim les mateixes quotes) i assumint que les ajudes que rebem per part dels nostres col.laboradors i subvencions de les entitats públiques minvarà de forma molt considerable per la situació actual del covid-19.

Per això fer-se soci és una forma d’ajudar al club a recaptar uns ingressos extres i al mateix temps vos permetrà gaudir d’uns preus especials en totes les activitats del club així com en la compra de les equipacions.

Ser soci també permet assistir tenint veu i vot a les assemblees del club, així com participar dels processos electorals del mateix.

Els preu serà de 20€ anuals si voleu gaudir tota la família dels diferents avantatges o bé de 10€ anuals si només es vol fer un carnet individual pel jugador.

El pagament es podrà fer el mateix dia de les comandes de les equipacions, així podreu tenir els descomptes a les equipacions per a la nova temporada, o bé mitjançant transferència bancària indicant en el concepte “soci familiar o individual + el nom del jugador”.


COMPTE DEL CLUB: ES25- 2038- 3417- 6960- 0008- 9302


PREU EQUIPACIONS TEMPORADA 2020/21


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

La Junta Directiva del Cb sa Cabaneta convoca Assemblea General Ordinària el proper dimarts dia 13 de juliol a les 18:30h al pavelló Costa i Llobera de Pòrtol. Ordre del día: 1. Lectura y aprovació, s