top of page

Sopar fi de temporada - 1ª edició dels Premis Granota


Com cada any arriba el sopar de fi de temporada del Club Bàsquet Sa Cabaneta.


Aquest any a més, celebrarem la 1ª edició dels Premis Granota. Tot el cós tècnic ja estam fent feina per nominar als candidats i candidates en les diferents categories.



El dia per celebrar aquesta gran festa serà el proper dissabte dia 3 de juny a les 20:30h al exterior del pavelló Costa i Llobera.


Enguany hem modificat la dinàmica del sopar. Volem que sigui un dia perquè gaudexi tothom. Cadascú haurà de dur el seu sopar i la seva beguda. També podeu quedar d'acord entre els pares i mares del vostre equip i compartir el menjar. El Club posarà el postre així com les taules i cadires.


Per facilitar el recompte d'assistents necessitam que faceu llista al grup de Whatsapp abans del dia 28 de maig, indicant el nom del jugador/a i el número total d'assistents.


Recordau que és molt important l'assistència ja que després del sopar celebrarem la 1ª edició dels Premis Granota. Durant l'entrega de premis els nominats i nominades de les diferents categories pujaran al escenari i anirem descobrint quins seran els premiats.


Les categories dels Premis Granota són:



Per al Premi Granota de la categoria Glamour, tots els nins i nines hauran de desfilar per l'escenari. Hauran d'anar vestits de la manera més glamourosa o divertida i hauran de fer una salutació o gest divertit al públic. Seguidament l'equip de valoració decidirà els guanyadors i guanyadores d'aquesta categoria.


A continuació teniu el detall de les altres categories i el criteris de valoració.


PREMIS GRANOTA (CB Sa Cabaneta)
.pdf
Download PDF • 798KB





0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page