top of page

Sopar fi de temporada - 2ª edició dels Premis Granota


Com cada any arriba el sopar de fi de temporada del Club Bàsquet Sa Cabaneta.


A més a més, celebrarem la 2ª edició dels Premis Granota. Tot el cos tècnic ja estam fent feina per nominar als candidats i candidates en les diferents categories.


El dia per celebrar aquesta gran festa serà el proper dissabte dia 22 de juny a les 20:30h al exterior del pavelló Costa i Llobera.


Cadascú haurà de dur el seu sopar i la seva beguda. Serà una bona ocasió per quedar d'acord entre els pares i mares del vostre equip i compartir el menjar.


El Club posarà les taules i cadires i el postre serà cortesia del nostre patrocinador FORN DE SANTO CRISTO.


Per facilitar el recompte d'assistents necessitam que faceu llista al grup de Whatsapp abans del dia 19 de juny, indicant el nom del jugador/a i el número total d'assistents.


Recordau que és molt important l'assistència ja que durant del sopar celebrarem la 2ª edició dels Premis Granota. Durant l'entrega de premis els nominats i nominades de les diferents categories pujaran al escenari i anirem descobrint quins seran els premiats.


Les categories dels Premis Granota són:Per al Premi Granota de la categoria Glamour, tots els nins i nines hauran de desfilar per l'escenari. Hauran d'anar vestits de la manera més glamourosa o divertida i hauran de fer una salutació o gest divertit al públic. Seguidament l'equip de valoració decidirà els guanyadors i guanyadores d'aquesta categoria.


A continuació teniu el detall de les altres categories i el criteris de valoració.


PREMIS GRANOTA (CB Sa Cabaneta)
.pdf
Descargar PDF • 798KB


També hi haurà una sorpresa del nostre patrocinador RECLAM 2012. Es farà un sorteig entre tots els jugadors i jugadores que hagin introduït un paper amb el seu nom, cognom i equip a l'urna que hi haurà a l'escenari.


0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page