Torneig de padel sortida hotel

Una de les activitats que oferirem durant el cap de setmana a l’hotel serà un torneig de padel per cercar a la millor parella del club.

Els partits es disputaran durant tot el dissabte dia 19 des de les 9 del matí fins les 20:45h ininterrrompudament i el diumenge dia 20 des de les 9 del matí fins les 13:30. Per poder fer els quadrants del torneig necessitarem que empleneu la fulla d’inscripció i en funció de les parelles apuntades farem un tipus de quadre o altra.


El torneig es jugarà a unes instal.lacions externes a l’hotel que estan situades a 5’ caminant.

Les places estan limitades i en cas de superar aquest límit es seguirà l’ordre d’inscripció i que s’hagi fet la reserva de l’estada a traves del club.


El preu del torneig anirà en funció de la quantitat de parelles apuntades. Plaç màxim per apuntar-se diumenge dia 25 d’abril.

ANIMAU-VOS!!!


Inscripció: https://forms.gle/56v6bexT5F4qjSXV9

0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

La Junta Directiva del Cb sa Cabaneta convoca Assemblea General Ordinària el dilluns dia 20 de juny a les 18:30h al pavelló Costa i Llobera de Pòrtol. Ordre del dia: 1. Lectura y aprovació, si escau,

Les preinscripcions per a la propera temporada es realitzaran la setmana del 22 al 27 de maig de forma presencial o via online a través d'un formulari que trobareu al final de la notícia. Es farà un p