top of page

Cistelles contra el Càncer Infantil




Amb motiu del Dia Mundial del Càncer Infantil (15 de febrer), més de 12.000 jugadors de tota Espanya s'han sumat a “Canastas Contra el Càncer Infantil” organitzada per la Fundación Unoentrecienmil. I el Club Bàsquet Sa Cabaneta no hi podia faltar.


Durant els dies 10 i 11 de febrer animam a tots els jugadors i jugadores, a les families i a l'afició de tots els equips a donar 1€ per cada punt anotat als partits que es disputin aquell cap de setmana.


L'objectiu mínim és arribar a una donació mínima iguals als punts obtinguts per l'equip entre tots. No obstant, casdacú podrà donar la quantitat que vulgui.


Els entrenadors dispondràn de unes urnes per poder fer les donacions. Una vegada acabada la jornada és farà recompte de les donacions i és transferiran a la Fundación Unoentrecienmil.


Durant aquesta jornada vos animam a publicar fotografies dels partits a Instagram etiquetant @cbsacabaneta i emprant el hastag #CanastasContraElCáncerInfantil


Guanyem el partit al Càncer Infantil!



L’any passat, la Federación Madrileña de Baloncesto i la Fundación Unoentrecienmil uniren les seves forces per crear la cita més important del bàsquet solidari: “Canastas Contra el Cáncer Infantil”. Aquesta iniciativa, que es va dur a terme durant els partits de l’11 i 12 de febrer de 2023, es va convidar els jugadors a transformar els punts que anotessin a euros de donació per a la Fundación Unoentrecienmil.


El resultat fou abrumador: s’uniren 8.274 jugadors de 42 clubs diferents i es recaptaren entre tots més de 34.000€. Aquests doblers es destinaren a equipar la primera Aceleradora Unoentrecienmil, el projecte de la Fundación Unoentrecienmil que està duent l’exercici físic als nins i nines de l’Hospital La Paz (Madrid). La pràctica de l’exercici físic contribueix a que aquests petits es recuperin més ràpid i tornin en millor forma física a la seva vida diària.


Aquest curs, la FEB s’ha compromès amb la Fundación Unoentrecienmil a dur aquesta iniciativa solidària a nivell nacional, convidant les federacions autonòmiques a convertir en solidaris els seus partits del 10 i 11 de febrer de 2024 amb l’objectiu d’obrir la segona Aceleradora Unoentrecienmil. La Federació de Bàsquet de les Illes Balears no ha dubtat a confirmar la seva participació, demostrant una vegada més el seu compromís amb la salut i la infància.

 

El campió del món Felipe Reyes repeteix com a imatge de la iniciativa, aquesta vegada acompanyat de dos petits jugadors que estan vivint en primera persona la realitat del càncer infantil: Alicia i Helios. Els dos jugaven al bàsquet abans de rebre el seu diagnòstic, ara estan fent exercici a l’Aceleradora Unoentrecienmil mentre reben tractament i estan desitjant recuperar-se del tot per a poder tornar als seus equips. Reyes, Alicia i Helios han convidat a tots els jugadors de bàsquet d’Espanya a unir-se a “l’equip més gran del món per a enfrontar-se al rival més perillós: el càncer infantil”.









0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page