top of page

Preinscripcions temporada 2023/24

S'està acabant la temporada 2022/23 i ja estam preparant la nova temporada!!!***12/06/2023 - Actualització Preinscripcions Temporada 2023/24***


Missatge de la Junta Directiva


Actualment ja estan completes i tancades les categories Cadet masculí, Júnior masculí i Sènior masculí. Recordam també que perque la reserva de plaça sigui correcta s'ha de haver emplenat el formulari i realitzat el pagament de preinscripció.


En vista de què hi ha hagut un elevat nombre de preinscripcions, ens veiem obligats a avançar la data de tancament del període de preinscripcions al pròxim divendres 16 de juny (el formulari romandrà obert fins a les 23:00 hores).


Som totalment conscients que la data inicial de tancament estava fixada pel 30 de juny, però hem decidit adoptar aquesta mesura per poder mantenir els jugadors/es actuals i pels que han vingut a provar, que no tinguin cabuda a qualque equip, no se quedin sense poder jugar la propera temporada.


No ens volem acomiadar sense demanar disculpes per aquesta circumstància del tot inesperada en el primer any de vida d'aquesta directiva, però sobretot volem agrair la gran acollida que ha tingut aquesta jornada de portes obertes, la qual cosa ens dona ànims per continuar endavant.


Molta sort a tots. Visca el bàsquet. Ens veiem a les pistes.


La Junta Directiva.


******************************************************************Ja es poden fer les preinscripcions per a la temporada 2023/24. El plaç límit serà fins el 30 de juny de 2023.


Per formalitzar la preinscripció i per tant reservar una plaça a l'equip, s'haurà d'emplenar el següent formulari i realizar el pagament de 50 €.
Beneficiari: CB Sa Cabaneta

Concepte: Preinscripció + Nom i cognoms del jugador/a

IBAN: Colonya Caixa Pollença ES94 2056 0006 3420 8213 7627


Tenen prioritat de plaça els jugadors i jugadores que han jugat a la temporada 2022/23 i que hagin formalitzat la preincripció. En cas de que un jugador o jugadora tingui un deute pendent, l'haurà de liquidar per a que la reserva de plaça sigui efectiva.


Hi ha un nombre limitat de plaçes per cada equip de categories federades, excepte Iniciació i Escoleta.
0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page