top of page

Jornades portes obertes 2023

Actualizado: 12 jun 2023




***12/06/2023 - Actualització Preinscripcions Temporada 2023/24***


Missatge de la Junta Directiva


Actualment ja estan completes i tancades les categories Cadet masculí, Júnior masculí i Sènior masculí. Recordam també que perque la reserva de plaça sigui correcta s'ha de haver emplenat el formulari i realitzat el pagament de preinscripció.


En vista de què hi ha hagut un elevat nombre de preinscripcions, ens veiem obligats a avançar la data de tancament del període de preinscripcions al pròxim divendres 16 de juny (el formulari romandrà obert fins a les 23:00 hores).


Som totalment conscients que la data inicial de tancament estava fixada pel 30 de juny, però hem decidit adoptar aquesta mesura per poder mantenir els jugadors/es actuals i pels que han vingut a provar, que no tinguin cabuda a qualque equip, no se quedin sense poder jugar la propera temporada.


No ens volem acomiadar sense demanar disculpes per aquesta circumstància del tot inesperada en el primer any de vida d'aquesta directiva, però sobretot volem agrair la gran acollida que ha tingut aquesta jornada de portes obertes, la qual cosa ens dona ànims per continuar endavant.


Molta sort a tots. Visca el bàsquet. Ens veiem a les pistes.


La Junta Directiva.


******************************************************************



Del 5 de juny al 16 de juny vine a les jornades de portes obertes. Podràs entrenar amb els nostres jugadors i jugadores i gaudir dels entrenaments dels nostre equip d'entrenadors i entrenadores en un ambient esportiu i a la vegada divertit.


Només has d'emplenar aquest formulari i venir amb moltes ganes de passar-ho bé.



HORARIS DEL 5 AL 16 DE JUNY



Ubicació IES Sant Marçal


Ubicació CEIP Costa i Llobera


Ubicació Pavelló Costa i Llobera



I si vols format part del Bàsquet Sa Cabaneta pots fer la teva preinscripció fent click aquí

0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page